Рефрактометр RZ-127 ATC призначений для визначення цукристості, вологості (водності) і щільності меду, сиропу, джему та інших продуктів з високим вмістом цукру.
Характеристики:
- Три шкали вимірювальних:
- Міра сахарози: 58-92 % за шкалою Брикса (Brix)
- Вологість: 12-27%
- Щільність: 38-43 °Be (градусів Боме)
- Ціна ділення точність: 0.5/1 % (Brix), 1%, 0.5 °Be
- Функція ATC - автоматичної компенсації температури в діапазоні 10-30 °С
- Зручний гумовий окуляр
- Розмір: 14.5 х 4 х 4 см
Комплектація:
- Рефрактометр
- Піпетка для взяття проби
- Викрутка для калібрування
- Матерчатий серветка
- Картонна коробка
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | БОМА |
Країна виробник | Китай |
Максимальний діапазон вимірювання | 43 |
Максимальний діапазон вимірювання (Brix) | 90 % |
Мінімальний діапазон вимірювання | 38 |
Мінімальний діапазон вимірювання (Brix) | 58 % |
Стан | Новий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 899 ₴